Medovo-jablkový krémeš

Ingrediencie na cesto:
300g hl.múky,
100g práškového cukru,
1PL rumu,1 vajce ,
1 žĺtok,
1PL medu,
1 Pl sódy bikarbóny,
50g masla
Postup:
Z ingrediencií a rozpusteného masla vypracujeme cesto, ktoré necháme v chlade odležať ( i 1 deň ).
Potom rozdelíme na 2 časti a upečieme 2 pláty ( horný je dobre za tepla nakrájať na kocky)
Ingrediencie náplň:
1kg jabĺk,
šťava z 1 citróna,
2 Zl.klasy,
150g kryštáľový cukor,
1 vanilkový cukor,
1 ČL škorice
Postup:
Jablká udusíme s 2 dl vody, rozmixujeme, pridáme puding rozmiešaný v 2 dl vody s cukrom, škoricou a uvaríme, nakoniec vmiešame šťavu z citróna.

Vychladnutú zmes natrieme na medový plát a na to vyšľaháme 2 šľahačky so stužovačom. Poukladáme rozkrájaný druhý plát cesta.